Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

csittcsitt.jpgEGY SZENT ESKÜ
EGY BUKOTT ANGYAL
EGY TILTOTT SZERELEM

A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát.
Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között – és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.

Nora Grey magányos lány, édesanyja sokat van távol munkája miatt, szorgalmasan tanul, ír a gimnáziumi lapba és legjobb barátnőjével, Vee-vel lóg, aki totál az ellentéte: igazi hedonista, minden tekintetben nagyétkű csaj. Aztán egy biológia órán a tanár mellé ülteti a titokzatos új fiút, Folt-ot és Nora életének állóvize teljesen felkavarodik. Először is őt nem érdeklik a fiúk, de ez a srác valahogy vonzza, pedig érzi, valami nincs rendben vele. Aztán meg követni kezdi őt valaki, balesetet szenved, feldúlják a szobáját, barátnőjét megtámadják, s mintha minden szál egy emberhez vezetne: Folthoz. Norának fogalma sincs, mit higgyen a fiú hol elbűvöli, hol szörnyen megijeszti, teljesen vegyes jelzéseket ad. Vee meg van győződve róla, hogy van benne valami gonosz és ő áll a támadások mögött, addig Norának meg az iskola másik új diákja nem tetszik, talán a sármos Elliotnak van inkább rejtegetni valója...

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 27149
Hónap: 111
Nap: 8